Make your own free website on Tripod.com

Joling en Gordon

Home | Nieuws | Joling en Gordon | wie zijn wij? | Verslagen | Tv-Programma's | Media | Fan corner | Discografie | Gastenboek | Games | Links | Contact

Nieuws

Het laatste nieuws rond de fansite vind je hier.

Update fansite, - 13 augustus 2008 -
 
Hallo bezoekers,
Ik zie dat de laatste update van mei is en daarna is er eigenlijk niet zo heel veel gebeurt aan de site. Daarom nu effe een update. Op de homepage kun je nu een soort van kleine agenda zien met wat activieten over een periode van ong. 4 weken. Ook zullen voortaan een aantal van onze foto's gekenmerkt zijn met CAMH, dit is omdat ik fotos voor mn eigen site met mijn afkorting merk maar we gebruiken ze ook voor gvbd. Je kunt dan ook soms als je fotos gaat bekijken op mijn foto site terecht komen. Verder heeft de poll nu lang genoeg gestaan, dus hier de uitslag. De vraag was of de toppers naar het songfestival moesten. Niemand antwoordde '' wat is het songfestival? '', 86% zei absoluut en dus zijn 14% echt niet. Het kan nog even dus de vraag voor de nieuwe poll gaat over For Your Eyes Only. Voor wie ga jij naar For Your Eyes Only? Antwoorden kan op de homepage ! Verder ga ik proberen van alle signeersessies en een optreden van de afgelopen periode een verslag te maken en dat er ook bij te zetten en zoals je misschien al gelezen hebt wordt gvbd na For Your Eyes Only weer vaker geupdate. Wegens een gebrek aan succes van bepaalde onderdelen, ga ik er ook een paar verwijderen. Tot de volgende update !
 
Update fansite, - 30 mei 2008 -
 
Hallo !
Ik heb de site weer geupdated, zo kun je je nu via de fancorner opgeven voor de fandag maar eerst even de uitslag van de poll, die hier voortaan te vinden zal zijn.
De vraag was : ik ga naar de toppers dit jaar. 10 % zei ik ben vorige jaren al geweest en 90 % zei ja.Dat betekent dat niemand die op nee gestemd heeft. Ik ga een nieuwe poll maken en deze gaat over het songfestival. Zoals de toppers zelf al riepen, we moeten naar het songfestival, wat vind jij ?
Verder hoor je nu op de begin pagina Chain Reaction het openings nummer van de toppers 2008.
 
Update fansite - 1 mei 2008 -
Hallo fans,
Even een update !
Er is weer hard aan de site gewerkt en we hebben een nieuwe lay out.
De bedoeling was een goude inverband met de toppers, maar dat lukte niet en oranje ligt het dichtst bij goud, vandaar.
Verder kun je vanaf nu in de agenda de plaatsen waar J&G optreden nu per maand zien en voor andere info moet je naar de officiele site gaan.
Momenteel ben ik ook bezig met de fancorner.
Dat zal een nieuw gedeelte van de site vormen met vanalles om te laten zien dat jij fan bent van Gerard en Gordon.
Met naast fanverhalen en fan foto's ( die je altijd kan insturen ) nu ook een nieuw onderdeel : fans over..
Waarin we elke week een nieuw standpunt / onderwerp verzinnen waar we de fans vragen hun mening over te geven.
Het eerste onderwerp zal zijn: De single 24 uur per dag verliefd op jou.
Heb jij hier nou iets over te zeggen? Mail ons!

Joling en Gordon