Make your own free website on Tripod.com

Joling en Gordon

Home | Nieuws | Joling en Gordon | wie zijn wij? | Verslagen | Tv-Programma's | Media | Fan corner | Discografie | Gastenboek | Games | Links | Contact
Verslagen Gerard

 

 

Sterren dansen op het ijs 14-10-06

 

Daisy en ik kenden elkaar eigenlijk nog niet zo goed, maar Daisy mocht naar sterren dansen op het ijs, en vroeg of ik het aan mijn vader wilde vragen of ik ook mocht! Dus ik ging het aan mijn vader vragen en hij vond het goed. Dus wij bellen voor kaartjes, en we hadden ze! Daisy en ik hadden het er toen de hele tijd op msn over, toen was het eindelijk zover! We gingen naar sterren dansen op het ijs! Daar zag Daisy mij staan, en smste waar ik heen moest lopen. De show zelf was eigenlijk helemaal niet zo leuk, want het was op een zaterdag van het 1e seizoen, dus er werd jammer genoeg niet geschaatst! Toen de show was afgelopen was Gerard al weg, maar ik ben nog wel met andere mensen op de foto gegaan bijv met: Marc Forno, Jody Bernal en de schaatspartner van Maud! Het was wel een gezellige avond, maar heel jammer dat er niet geschaatst werd! :(

 

door: Lisan

 

 

Sterren dansen op het ijs 19-01-07


En ook het nieuwe seizoen mochten Daisy en ik een keer naar Sterren dansen op het ijs! Het was op een vrijdag, en daarom ook erg druk, we hadden bijna geen plaats om te zitten! Toen de show begon was het juist de show dat Gerard door de lucht ging zweven. Verder alle dansjes bekijken van de deelnemers, en natuurlijk de presentatie door Gerard! ;) Als het pauze was schaatste Gerard steeds langs, en zwaaide naar iedereen. Na de show mocht je bij iedereen handtekeningen halen, jammer genoeg moest Gerard weer gelijk weg! Daisy en ik zaten tijdens de show niet naast elkaar, dus toen je bij iedereen handtekeningen mocht halen waren we met Patty Brard op de foto geweest, want Luv waren er als speciale gasten! dus Iedereen mee zingen toen Luv opkwam, hahahah! ;) Daarna naar huis, thuis de foto met Patty Brard laten zien, en dat was dan weer dat. Maar het was een leuke en gezellige avond, bedankt Geer!

 

door: Lisan

 

 Sterren dansen op het ijs 02-02-06

 

Mijn eerste SDOHI ik was bloednerveus voor wat er komen ging.. Ik was alleen Daisy en Lisanne zaten voor de buis. Het was mn moeders verjaardag , dus ik vergeet het nooit meer. Na wat in de stad gegeten te hebben stonden we er rond 6 uur voor de deur ( erg vroeg maar het was de eerste keer ) Twee uur kou leiden voor de deur en het werd steeds drukker.. Enthousiaste aanhangsels die gilde bij elke man die langs lopen kwam .. en ik als enthousiaste gerard fan met een tas , met een camera, een fles water en een beertje. het was acht uur en de deuren gingen open ( Eindelijk!!) wat een geduw en getrek .. maargoed het lopen naar studio 24 kon beginnen. Wat groot , ik was nog nooit in een studio geweest .. wat veel lampen ook. Voor de show moesten we nog opwarmen en toen verscheen geer. Ik was HELEMAAL door het dolle heen ik was hysterisch . 

Hij was best wel anders van dichtbij. De show ging door en ik zat de hele show op een wolk... Ik bedacht me dat ik dat beertje niet voor niks in mn tas had en besloot het te gooien. helaas kwam deze net over de rail van de bŁhne en moesten mensen er naar wijzen. Gerard pakte m op en gaf m een kus.. niet wetend van wie deze beer was..

Na de show speerde die ( zoals gewoonlijk ) weg. en toenw as ik daar best wel teleurgesteld over.  Niet wetende dat ik de volgende sdohi beter zou zitten en een foto met m zou krijgen !!

Het was echt een mooie eerste sdohi.. Nu leende ik laatst van sanne cd'tjes en toen bleek dat zij dezelfde uitzending geweest was. Op een van de foto's zag je haar moeder en zusjes poseren en mijn vader daarachter een foto maken, we zaten ook naast elkaar !

 

Door : Charella

 

So you wannabe a popstar 07-04-2007

 

Het begon allemaal toen Steef een smsje stuurde naar Caz. Bij Caz was namelijk een actie bezig waarmee je gratis kaartjes kon winnen voor So you wannabe a popstar. Het was vrijdag en Steef dr telefoon gaat ineens over. Het was iemand van Caz om te vragen of ik 10 kaartjes wilde hebben voor de zaterdag show. natuurlijk wilde Steef die kaartjes hebben, maar Lisan en Char mochten niet mee, aangezien de Lypo's de week daarvoor al bij So you wannabe a popstar waren geweest. Maar Steef en Dais gingen wel, eerst ging Steef met dr moeder Dais thuis ophalen. En toen hebben ze nog wat in Leiden gebivakeerd en alle voorbereidingen getroffen voordat ze naar de show gingen. Eenmaal bij de show aangekomen gingen ze helemaal uit hun dak. Steef heeft het voor elkaar gekregen om bij Viktor een knuffel  tegen hem aan te gooiden en Gerard moest af en toe ook dekking zoeken. toen hebben Steef en Dais Geer in de pauze bij zich geroepen en een knuffel gegeven. Omdat Gerard dit zo lief vond kregen ze allebij 3 zoenen. Helaas zijn ze na de show niet met Gerard op de foto geweest omdat Gerard nergens meer te bekennen was. maar het was een super leuke dag!

 

door: Steef

 

 

 

So you wannabe a popstar 14-04-2007

 

Het was vrijdag Steef had afgelopen week voor de lol nog een keer meegedaan met de actie  van Caz. En toen stond Steef vrolijk op school toe dr telefoon afging, maarja ze kon niet opnemen. Toen Steef thuis was heeft ze meteen het nummer terug gebeld en toen bleek dat Steef weer kaartjes had gewonnen. Jammer genoeg waren het er dit keer maar 5 dus Lisan, Dais en Char konden niet mee. En toen begon de show Steef heeft weer heel wat knuffels gegooid naar Gerard en ook een paar naar Viktor. In de pauze kwam Geer naar Steef toe en toen kreeg Steef een handtekening op dr cd.  Helaas weer niet op de foto maar ook deze zaterdag was een super dag!

 

door: Steef

 

SDOHI Party

 

Wekenlang werd er op msn over gesproken , de verjaardag van Daisy en Lisanne.

Ze zouden zo in aanmerking komen voor het feestje van het jaar !

We gingen namelijk naar SDOHI!

Met zn allen en twee ouders. De ouders van daisy hadden een busje gehuurd, dus ik naar Sanne toe en daar hebben we toen samen gewacht op Daisy.

Met zn driŽn gingen we toen opweg naar H'sum. Onderweg een kleine file.  Aangekomen op het mediapark stond lisanne daar al met de taart. Maar geen spoor van Steef, die was weer eens te laat , diva..

ondanks alle vertraging slaagden we erin om met wat duwen en trekken op de eerste rij te komen. Dat was natuurlijk super. !!

We hadden een spanddoek , een taart en natuurlijk gooi zooi !!

Er is zoveel gebeurt , dat ga ik nu even proberen samen te vatten. We hielden het spanddoek al omhoog, WORDT VERVOLGD

 

Gerard in Tiel 19-1-08.

 

Ik kon mn oren niet geloven toen ik in turkije hoorde dat gerard in Tiel zou komen. ( augustus ) 19 Januari zou het plaatsvinden, en wij zouden erbij zijn. Allemaal een kaartje gekocht en maar wachten op die 19e.

Die dag zou steef naar mij komen , en toen kwam steef op het briliante idee een microfoon te beplakken met diamanten, zo gezegd zo gedaan en zo vulde we onze tijd op met het wachten op die avond. We gingen al vrij vroeg naar sanne , waar we nog ff op de wi gespeeld hebben. 5 voor 8 gingen we op weg naar de betuwe. We hadden verwacht dat het erg druk zou zijn maar achteraf viel dit best wel mee.. We speerden naar binnen en nadat we onze jassen hadden opgehangen , zijn we meteen voor het podium gaan staan , en daar de hele avond niet meer weg gekomen. 5 Condooms en 20 liedjes verder waren we al aardig moe, en alles deed pijn. Vooral bij mij, ik had de hele avond een tafel in mn rug , wat dus zorgte voor rugpijn de volgende dag. Maar het was het allemaal wel waard , en uiteindelijk kwam gerard nog. Het was een super optreden ( met zoals altijd het zelfde repetoir , van ik weet de tekst niet meer enz. ) Echt hele mooie foto's gemaakt en geer nog ff achter een raampje gezien, die nog om 12 uur een hele bittergarnituur naar binnen heeft gewerkt.

Het was geslaagd !

 

Door: Charella

 

voor het uitgebreide verslag van het lentefeest klik je hier

 

Terug

Joling en Gordon