Make your own free website on Tripod.com

Joling en Gordon

Home | Nieuws | Joling en Gordon | wie zijn wij? | Verslagen | Tv-Programma's | Media | Fan corner | Discografie | Gastenboek | Games | Links | Contact
Verslagen Gordon

Gordon in Gorinchem 19-08-06


Er zijn elk jaar zomer feesten in Gorinchem, en mijn oom woont daar in de buurt dus wist hij wie er allemaal zouden komen! Eerst zou Gerard ook komen, maar dat was jammer genoeg afgeblazen, anders zou ik die avond ook gemogen hebben. Maar gelukkig ging het feest wel door toen Gordon kwam! Gordon kwam heel laat rond half 12 dacht ik, hij zong een klein uurtje, en alle liedjes die hij zong kende ik ook! Alleen zitten er altijd weer kinderen vervelende dingen te zeggen, bijvoorbeeld dat hij homo is, maar goed heb er niet op gelet! Toen zijn optreden afgelopen was deelde hij handtekeningen uit, maar dat wist ik jammer genoeg niet! :( maargoed het was een gezellige avond, en daar gaat het om!! ;)

door: Lisan

 

Mediamarkt Arnhem 21-05-2007

Gordon kwam in Arnhem bij de mediamarkt zijn nieuwe singel zingen en signeren. Daar moest ik bij zijn :) Hij kwam om half 4, maar wij gingen om 12 uur :) Want we gingen nog eerst SHOPPEN (H)..... Nou had ik schoenen en jas gekocht. En waren we nog wat winkels in geweest. Toen was het onderhand bijna 3 uur. dus gingen we op zoek naar de Mediamarkt. Die hadden we snel gevonden. Dus naar binnen en nog even aan een medewerker gevraagd waar hij kwam. Werden we naar boven gestuurd, en ergens in een hoek stond een podium dus gingen we daar staan. We stonden niet helemaal vooraan, maar wel goed. En al snel daarna kwam Gordon. En hij begon met Over de top, ging die Rene en gerard nadoen(A) Never nooit meer, en natuurlijk zijn nieuwe singel Hou me nog één keer vast, en daarna nog Als je maar gelukkig bent. Daarna konden we afscheid nemen zoals Gordon het noemde(A) dus daarna nog iedereen vlug in de rij. En het schoot best wel op, want al gauw was ik aan de beurt. Dus ik liep naar de tafel en Gordon begon meteen te lachen toen hij mn shirtje zag(A) dus moest ik ook lachen (heb ik altijd als iemand moet lachen ga ik van eigens mee lachen) Nou eerst even mijn cd en singels signeren, en toen foto. Dus ik ging naast hem staan, en degene die met me mee was zei: Ooo wat een mooi stel. En Gordon zei: Jonge & oude krulletjes(A) .. Nou toen vlug afrekenen. En gingen we terug naar de auto. En er kwam een bewaker naar me toe en zei Gordon's auto staat buiten. Dus ik meteen naar toe rennen(A) en Ja hoor daar kwam die aan, en weer lachte hij om mijn shirt:) weer een foto gemaakt. Nou toen belde ik Char, want ik had een keer beloofd dat ik geer een keer aan de lijn zou geven maar dat is helaas niet gelukt. Toen dacht ik doe ik het wel bij Gordon:) dus Char nam op ik zei: Ik ga Gordon aan je geven. Dus ik liep naar Gordon: Gordon hier een fan aan de lijn. Gordon nam mijn telefoon aan en zei tegen Char: ben je aan de lijn, moet dat dan? Char was sprakeloos:) Nou nadat hij Char gedag had gezegd, gaf hij mijn mobiel weer terug:) en stapte hij zijn auto in, en we zwaaiden nog even.. en toen was die weg:)

Een geslaagde dag!!(A)

Door: Dais

  

Sieraden release Gordon in Diemen 30-06-07


Jaja, het was de dag ervoor allemaal nog heeel onduidelijk, maar het is ons gelukt, we mochten naar Gordon toe!! (Char, Dais en ik) Char en Dais kwamen om half 11 bij mij, toen bracht mijn vader ons naar Daphne toe, en Daphne haar vader reed naar Diemen. Toen we daar aankwamen mochten we eerst niet naar binnen van 2 bewakings mannen, omdat het er anders te druk zou worden. Toen we eindelijk naar binnen mochten gingen we bij Loes, Barbara en Joyce staan, het was super gezellig!! Allemaal handtekeningen bij Gordon gehaald, en leuke foto's gemaakt, groeps foto's maar ook foto's alleen met Gordon. Char gaf 2 honden botjes aan Gordon voor zijn honden, en Gordon zei zo: hmmm lekker. Dais had nog een ring van Gordon gekocht, maar ze hadden de ring niet in haar maat. Ze had de ring al wel betaald (9 euro korting) en de mensen in die winkel zouden de ring naar haar opsturen, en anders moest ze de ring zelf komen halen. Daarna buiten de winkel nog leuke foto's gemaakt met Loes, Barbara en Joyce en ons groepje dan! :) Daarna gingen we (Dais, Char en ik) naar mijn huis, en gingen daar wat broodjes eten. Daarna zijn we naar Nieuwegein geweest, en hadden daar kaartjes gekocht voor de film: Shrek de derde, met als hoogte punt de aftiteling!! hahahah! ;) en natuurlijk Geer&Goor hun stem! Toen de film was afgelopen kwam mijn vader ons weer ophalen, en werden Char en Dais bijna opgehaald. Toen hun ouders bij mij waren hadden we de dvd van ons in de limo nog gekeken (hadden we gewonnen door C1000, toppers vip) en daarna was het toch echt afgelopen!! :( De dag daarna nog allemaal foto's uitgewisseld, en ik ben nu wel aardig compleet met alle foto's! Ben ze al aan het bestellen, en bedankt voor de top dag Lieve Gordon!!! :D

 

Door: Lisan

 

sieraden release Haarlem 30-06-2007

Gordon zou in Haarlem komen om zijn nieuwe sieradenlijn te promoten. De vader van Steef woont in Haarlem, dus gelukkig kon ik naar Gordon toe. Om half 11 stond ik ( samen met me broer) op het perron te wachten tot de trein kwam. Een paar minuten later kwam de trein aanrijden en ik en  mijn  broer stapte in. Eenmaal in haarlem aangekomen hebben ze nog wat winkeltjes gekeken, wat gegeten en toen zijn ze op weg gegaan naar Gordon. Het was niet zo druk in de winkel, want in Diemen schijnt het heel druk geweest te zijn. Er waren allemaal fotograven bij en ook Shownieuws was er! Gordon had veel vertraging omdat hij in Diemen al later weg ging en vervolgens nog eens in een file kwam, maar gelukkig na bijna een  half uur kwam Gordon dan toch aan. Het was echt super leuk. Iedereen stond te dringen om hem heen voor een foto. En toen mocht ik op de foto. Eerst gaf ik 2 hondenkluifjes waarop Gordon zei:'' oh lekker dit is  mijn lunch".En toen gaf Gordon mij nog 3 zoenen ( hij had lekkere parfum op!!! lijkt geer wel(A)). En toen ben ik op de foto geweest. Was wel leuke foto alleen kijkt gordon beetje scheel(A) hahaha. Maargoed toen wilde mijn vader dus boodschappen gaan doen. Maar gordon was er nog steeds. Dus ik heel snel door die winkel vliegen. En op de terug weg was Gordon nog in de winkel, dus ik weer naar binnen. Nu stond hij handtekeningen uit te delen, dus ik pakte mijn cd uit de tas en me pen, en vroeg een handtekening. Dus nu ligt er hier naast me: een cd van geer met handtekening en een cd van goor met handtekening. Maargoed mijn broer wilde wel zo een kaart met handtekening hebben die Gordon uitdeelde. Dus mijn broer vraagt aan Gordon:''Gordon heb je nog zo een kerstkaart voor me?". Waarop Gordon dus in de lach schiet. Maar het was een super dag en de sieraden zijn echt super mooi.

 

door: steef

 

Voor het uitgebreide verslag van het lentefeest klik je hier


 

Terug

 

 

Joling en Gordon